Újraindul a könyvcsomag-szolgáltatás az Óbudai Platán Könyvtárban és Ezüsthegyi Könyvtárában

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Platán Könyvtár és Ezüsthegyi Könyvtára még zárva tart, az épületek nem látogathatóak, a könyvespolcoknál válogatni még nem lehet, de a könyvtári tagsággal rendelkező olvasók holnaptól az újraiduló könyvcsomag szolgáltatás keretében ismét kölcsönözhetnek.

Hogyan lehet igénybe venni a könyvcsomag-szolgáltatást?

Az olvasók kiválaszthatják a könyvtár honlapján keresztül az online katalógusból a kölcsönözni kívánt könyvet, folyóiratot, hangoskönyvet, DVD-t, és ugyanott elő is jegyezhetik azokat.

Emellett lehetőség van e-mailen igénylést küldeni, vagy telefonon keresztül a könyvtárosok segítségével csomagot összeállítani.

Az igénylés összeállításakor mindenképpen figyeljünk arra, hogy egy olvasójegyre maximum 10 darab dokumentum (könyv, hangoskönyv, folyóirat, DVD) igényelhető. A csomagot a könyvtárosok összekészítik, amiről a megadott elérhetőségen értesítést küldenek. A csomag átvételére az értesítést követően, a könyvtár bejáratánál kialakított csomagátvételi pontnál van lehetőség az átvételi időpontokban. Ugyanitt visszavételi pont is üzemel, azaz a korábban kölcsönzött dokumentumok is visszahozhatóak, leadhatóak.

Aki ezzel a lehetőséggel nem szeretne élni, annak a kölcsönzésben lévő dokumentumok lejárati határidejét az Óbudai Platán Könyvtár és Ezüsthegyi Könyvtára automatikusan meghosszabbítja, késedelmi díjat nem számol fel. A jelenleg érvényes könyvtári tagságok szintén meghosszabbításra kerülnek a zárvatartás időtartamával.

A tanulást és tanítást segítő online könyvtári szolgáltatás továbbra is elérhető és a kulturális, szórakoztató online programok is folyamatosan frissülnek a könyvtár honlapján.

A csomagpontnál és a várakozás ideje alatt a maszk használata és az egészségügyi előírások szerinti 1,5 méter távolság betartása kötelező.

Óbudai Platán Könyvtár 

1031 Budapest, Arató Emil tér 1. (bejárat a Kadosa utcáról)

Honlap: platankonyvtar.hu

Tel.: +36 1 439 0936

E-mail: platan@kszki.obuda.hu

Átvételi és visszavételi időpontok:

kedd: 14–18
szerda: 9–13
csütörtök: 9–13
péntek: 14–18

 

Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtára:
1038 Budapest, Ezüsthegy u. 16. (bejárat a Rózsadomb utcáról)

Honlap: platankonyvtar.hu/fiokkonyvtar/

Tel.: +36 1 454 0826

E-mail: platanf@kszki.obuda.hu

Átvételi és visszavételi időpontok:

kedd: 9–13
szerda: 14–18
csütörtök: 9–13
péntek: 14–18

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság