Ünnepi adományokat adott át a magyarországi vietnámi közösség kerületi óvodásoknak és nehezebb helyzetű családoknak

Hírek
Közzétéve:

A magyarországi vietnámi közösség karácsonyi adományokat adott át az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ (ÓCSTGYVK), valamint a harmadik kerületi Cseresznyevirág Művészeti Óvoda számára. Az összesen 700. 000 forint értékű ajándékokból a két kerületi intézmény egyenlő arányban részesült.

Az ünnepi adományátadáson a Magyarországi Vietnamiak Egyesületét dr. Phung Kim San ügyvezető alelnök, az egyesület kulturális bizottságát Le Quoc a Bao képviselte. A harmadik kerületi vietnámi közösség nevében Nguyen Thi Ngan Giang, Nguyen Thi Thanh Nham és Pham Anh Trung érkezett az alkalomra.

A harmadik kerületi nehezebb helyzetű családok számára tartós élelmiszerekből gondosan összeállított csomagokat Béres András Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere és Szalai-Komka Norbert, az ÓCSTGYVK intézményvezetője vette át. A Cseresznyevirág Művészeti Óvoda óvodásainak szánt sportjátékokat – 10 rollert, 4 futóbiciklit, 2 egyensúlyozó padot, egy egyensúlyozó akadálypályát és 5 ugráló szilikonlabdát – Zoller Nóra óvodavezető vette át.

Már hagyománya van annak, hogy a magyarországi vietnámi közösség támogatja a harmadik kerületben élőket és intézményeinket. Ezúttal is köszönjük a nagylelkű felajánlásokat, amelyek könnyebbé teszik kerületi családok mindennapjait, illetve amelyek örömteli, játékos mozgást biztosítanak óvodásaink számára!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság