Ünnepi műsorokkal, ajándékokkal, közös ebéddel köszöntöttük a karácsonyt idősklubjainkban

Hírek
Közzétéve:

Szép és mindannyiunk számára fontos hagyománya van annak, hogy a kerületi idősklubjaink tagjaival és gondozóházunk lakóival, valamint az intézmények elhivatottan dolgozó munkatársaival közös ünnepségen köszöntjük advent varázslatos időszakát és a közelgő karácsonyt.

Adventi gondolatokkal, jó hangulatú műsorokkal és közös ebéddel ünnepeltünk együtt idősklubjainkban és gondozóházunkban. Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere köszöntötte a klubtagokat és adta át önkormányzatunk ajándékait, valamint Szabó Tímea és Tordai Bence országgyűlési képviselők szintén személyesen hozták el ünnepi jókívánságaikat.

Az idei esztendőben a harmadik kerületi óvodások és diákok szintén ellátogattak az ünnepségekre és szívet melengető karácsonyi műsorral köszöntötték a megjelenteket. Idősklubjaink tagjai pedig változatos fellépésekkel készültek az együtt töltött alkalmakra.

Vendégek is érkeztek a karácsonyi megemlékezésekre. Czirok Árpádné, a Csillaghegyi Református Egyházközség lelkipásztora, Kónya Attila, a Pünkösdfürdői Boldog Özséb Plébánia plébánosa, Szili András, a Kövi Szűz Mária Plébánia plébániai kormányzója és Tercsi Zoltán protonotárius kanonok, c. apát a harmadik kerületi Szent Péter és Pál-főplébánia-templomból elfogadták a meghívásunkat, és szép, elgondolkodtató üzenetekkel jöttek közénk.

A házi segítségnyújtási és az étkeztetési szolgáltatásokat igénybevevő harmadik kerületi nyugdíjas társainknak pedig szintén karácsonyi ajándékokkal kedveskedett önkormányzatunk.

Köszönjük minden fellépőnek, résztvevőnek, közreműködőnek, hogy hozzájárultak méltó karácsonyi együttléteinkhez.

Szép ünnepet és békés új évet kívánunk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság