Ünnepségek az Idősek Világnapja alkalmából

Hírek
Közzétéve:

Az Idősek Világnapja alkalmából Bús Balázs polgármester Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata nevében szeretettel hívja a III. kerület nyugdíjas polgárait 2017. október 9-én hétfőn 14 és 16 órakor állófogadással egybekötött zenés ünnepi műsorra.

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény várja a rendez­vényt megtisztelő kedves vendégeket, akik nem tagjai az Idősek Klubjainak, és nem veszik igénybe szolgáltatásait.

Az Idősek Klubjaihoz tartozó nyugdíjasoknak az Ön­kormányzat, az elmúlt évekhez hasonlóan, ugyanolyan színvonalon, saját klubjaiban biztosítja e jeles nap méltó megünneplését.

Az ingyenes kerületi rendezvényre a belépés csak meg­hívóval lehetséges. A jelentkezők október 2-án és 3-án 8.00 órától 15.00 óráig, október 4-én 8.00-tól 12.00 órá­ig vehetik át a belépőket az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény székhelyén és Heltai Jenő Idősek Klubjában.

Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény székhelye – 1036 Bp. Kiskorona u. 3.
Heltai Jenő Idősek Klubja – 1039 Bp., Madzsar József u. 7-11.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bús Balázs polgármester – Müller Istvánné intézményvezető

 

Ünnepi műsorral várja az időseket az Összefogás Óbudáért Egyesület is

Az Összefogás Óbudáért Egyesület tisztelettel meghívja Önt 2017. október 10-én (kedden) 17 órától az IDŐSEK VILÁGNAPJA alkalmából megrendezésre kerülő ünnepségre.

Helyszín: Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.)

Program: Göncöl Néptáncegyüttes folklór műsora, kísér: Rigó Zenekar
Állófogadás

A meghívók ingyenesen átvehetők az Összefogás Óbudáért Egyesület irodájában (cím: 1039 Budapest, Hímző u. 1. földszint) október 5-én, csütörtökön 10-13 óráig és 6-án, pénteken 14-17 óráig.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság