Folytatódnak az útfelújítások és rövid időre lezárásra kerül a K-híd július elején

Hírek
Közzétéve:

A kivitelezés ideje alatt a Vörösvári úti rendelőintézet bejáróútja és a Bécsi út között a Váradi utca ideiglenesen egyirányú lesz a Bécsi út felé. A munkálatok várhatóan 2019. július 5-én, pénteken estig tartanak.

Július 1-én befejeződik a Csalma és Attila utcák felújítása és kezdetét veszi második szakaszban az Emőd utca burkolatfelújítása. Július 3-án az Emőd utca a Szentendrei út és a Nánási út közötti szakaszon teljes hosszában lezárásra kerül az átmenő forgalom elől. Az átmenő forgalom teljes lezárásával járó kivitelezési munka várhatóan szeptember végéig tart. Ezen időszak alatt a 34-es autóbusz a Kalászi úton terelve közlekedik az Emőd utca helyett.

A III. kerületi Óbudai szigetre átvezető K-hídon 2019. július 1-jén, hétfőn kábelrekonstrukció veszi kezdetét, mely munkálatok ideje alatt a K-híd teljes hosszában lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől. Gépjárművel az Óbudai sziget a H-hídon keresztül közelíthető meg, a gyalogosok és kerékpárosok számára viszont a K-híd átjárható marad. A kivitelezés várhatóan 2019. július 5-én, pénteken estig befejeződik.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság