Uzsonnával vártuk a bringásokat a Tímár utcai HÉV-megállónál

Hírek
Közzétéve:

Rétessel és üdítővel kedveskedtünk a bicikliseknek tegnap délután a Tímár utca-Árpád fejedelem útjának kereszteződésnél. Idén ez az első kerékpáros uzsonnánk volt, de május 15-én már reggelizni fogunk a Szentlélek téren.

Aki tegnap délután fél 5 és fél 6 között a Tímár utcánál kerekezett, megállhatott standunknál egy jó rétesre és egy üdítőre. A Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi Szervezete és az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. szervezésében a dobozos üdítők mellett összesen 200 darab rétest osztottunk a kerékpárosoknak, az akcióban dr. Kiss László polgármester is részt vett.

Bár az első bringás uzsonnánk volt a tegnapi, márciusban már együtt reggeliztünk a munkába igyekvőkkel a Pók utcánál, és hamarosan újabb eseményen találkozhatunk. Legközelebb május 15-én reggel 7:00 és 9:00 között a Szentlélek téren várjuk a bringásokat egy finom reggelivel,  azután pedig ismét egy uzsonna erejéig állhatnak meg a biciklisek június 11-én 16:30 és 18:30 között az Aquincum-i HÉV-megállóban. Álljanak meg nálunk pár jó falatra!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Kölcsönözzön vetőmagot!

Hírek
Közzétéve:

Óbudán várja a gyerekeket a Mikulás!

Hírek
Közzétéve:

Velünk élő népek, nemzetiségek – Megjelent az Óbudai Anziksz tavaszi száma