Vacsorával is várják már a gyerekeket Óbudán

Hírek
Közzétéve:

szaléziak vacsora plakatHat éven át kínáltak reggelit és tízórait az Óbudai Szaléziak a kerületi rászoruló gyerekeknek, ezt a hagyományt folytatják a délutáni program megszervezésével is a rend tagjai. Szeptember 5-től tanítási napokon fél 5-től várják az általános és középiskolásokat közös játékkal, énekléssel, sporttal, szükség esetén házifeladat-megoldással és korrepetálással a reggelinél már megszokott családias légkörben, jó hangulatban, egészen 19 óráig. Vacsorát háromnegyed 6 és hét óra között kínálnak a rászorulóknak a Kiscelli utca 79-ben.

Reggelivel továbbra is várja a rászoruló gyerekeket az Összefogás Óbudáért Egyesület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával, három helyszínen: a Békásmegyeri Közösség Házban, a kaszásdűlőn a 3K-ban, valamint az Egyesület Hímző utca 1. szám alatti irodájában. További információ a reggelizetésről az egyesület közösségi oldalán található.

Aki támogatni szeretné a szaléziak misszióját, az elsősorban anyagiakkal (CIB 11100104-19675905-3600000001 számlaszámon a „vacsorázás” szó feltüntetésével), természetbeni adománnyal, azaz élelmiszerrel, de önkéntes munka vállalásával is csatlakozhat a segítőkhöz. Bővebb információ a közösségről és a program támogatásáról az Óbudai Szaléziak honlapján vagy a közösségi oldalán.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság