Változott néhány szakambulancia rendelési ideje a Szent Margit Kórházban

Hírek
Közzétéve:

Az Urológia szakrendelés a „B” épület II. emelet 221-es szobában van, keddtől péntekig 7.00 – 15.00 óra között. A rendelést előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni. Időpontkérés a 430-4800/1179-es melléken lehetséges.

Az Urológiai szakrendelés mellett 2020. július 13-ától a húgyúti kövességben szenvedő betegek számára elérhető a lökéshullám kőkezelés (ESWL, kőzúzás). A beavatkozás fájdalommentes, semmilyen érzéstelenítést nem igényel, további előnye a rendkívül rövid gyógyulási idő. Az ESWL kezelés a veseköves betegek részére teljesen ingyenes. A kezelést Dr. Kelemen István urológus főorvos végzi. A beavatkozás előjegyzés és bejelentkezés alapján történik. Bejelentkezés és időpont egyeztetés a 430-4800/1141 telefonszámon lehetséges. A rendelés helye: „B” épület I. emelet 149-es szoba.

Újraindultak az ortopédia szakrendelések is 2020 júliusától:

  • A gyermek ortopédiai szakrendelés kéthetente, szerdai napokon van, 11.00-14.00 óra között az „A” épület földszintjén. Dr. Dreissinger Imre ortopéd szakorvos rendelésére előzetes bejelentkezés szükséges. Időpontkérés a 06 30 869-0665-ös számon lehetséges.
  • A felnőtt ortopédia szakrendelés minden héten szerdai napon van 8.00-12.00 óra között az „A” épület földszintjén. Dr. Horváth-Kenéz László ortopéd-traumatológus szakorvos rendelésére előzetes bejelentkezés szükséges. Időpontkérés a 06 30 869-0665-ös számon lehetséges.

A Szent Margit Kórházban működő gyógyszertár nyitvatartási rendje is megváltozott a nyári időszakra való tekintettel. Július hónaptól hétfőtől csütörtökig 8.00-17.00 óra között, pénteken 8.00-15.00 óra között tart nyitva.

Az aktuális járóbeteg-ellátással kapcsolatos szakrendelések időpontjai és elérhetőségei ezen a linken érhetőek el.

A szigorú betegfogadási rend betartása érdekében kérik, hogy az előjegyzett, megbeszélt időpontra mindenki pontosan érkezzen, ellenkező esetben új időpontot kell kérni. A Szent Margit Kórház megfelelő időt hagy a betegek vizsgálatára. Óránként maximum négy beteg előjegyzése történhet, így a váróteremben elkerülhető a tömeges jelenlét.

Kérik, hogy amennyiben a beteg állapota engedi, kísérő nélkül érkezzen a vizsgálatra. A várakozás ideje alatt pedig mindenki próbálja meg a legalább 1,5 méteres távolságot tartani.

Emellett kérnek minden vizsgálatra, kontrollra, szakrendelésre érkező beteget és kísérőt, hogy belépéskor és kilépéskor minden esetben vegyék igénybe a kézfertőtlenítő készülékeket!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

Hírek
Közzétéve:

Színes programokkal várja az érdeklődőket az Esernyős novemberben is

Hírek
Közzétéve:

KIP projekt – Folytatjuk az utcabútorok felújítását, fejlesztését