Városi kalandozás, alkotás, strandolás ‒ Várjuk ingyenes nyári táborainkba a kerületi gyermekeket

Hírek
Közzétéve:

Egy hetes városi kalandozásra és alkotótáborba várja a harmadik kerületi gyermekeket a vakáció idején az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ. Addig is, amíg a táboraink elkezdődnek, kézműves foglalkozásokba kapcsolódhatnak be a nyári szünetet váró diákok.

Városi kalandra fel!

Városi kalandozás napközis táborunkat a 12 és 18 év közötti harmadik kerületi gyermekek és fiatalok számára szervezi családsegítő központunk. Változatos helyszíneken színes programok várják a táborozókat.

Többek között lézerharc a Duna Plázában, utazás a gyermekvasúttal a Széchenyi-hegytől Hűvösvölgyi, állatkerti séta és természetesen strandolás a Római-parti plázson szerepel a megálmodott kalandozások között.

A 2023. július 03-tól 07-ig tervezett Városi kalandozás napközis táborban a rézvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges.

Jelentkezni 2023. június 19-ig, Miklós Veronika (miklos.veronika@kszki.obuda.hu, 06 20 802 0664) vagy Mandics Viktor (mandics.viktor@kszki.obuda.hu, 06 70 685 2398) óvodai és iskolai szociális segítőknél lehet.

Alkotás, kreativitás, szabadtéri játékok

Negyedik alkalommal rendezzük meg családi tanácsadónk kedvelt nyári napközis alkotótáborát. A tábor 2023. július 17. és 21 között kerül megrendezésre az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ Váradi utcai telephelyén (1035 Budapest, Váradi utca 9-11.).

Elsősorban olyan 8-14 év közötti kreatív gyermekeket várunk, akiket a napi több órás alkotótevékenység lehetősége kifejezetten érdekel és lelkesít. A résztvevőket a délelőtti és délutáni kreatív foglalkozások mellett szórakoztató és ügyességi szabadtéri játékok várják.

A Süss fel Nap! alkotótáborban való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges.

Jelentkezni 2023. június 20-ig lehet H. Herman Annamária táborvezetőnél(herman.annamaria@kszki.obuda.hu), a tárgy mezőben kérik feltüntetni Süss fel nap! alkotótábor.

Sző, fon, nem takács…

Addig is, amíg táboraink elkezdődnek, hagyományos női kézműves készségek elsajátítására 8-14 év közötti óbudai gyerekeket várunk.

2023. június 19-én kumihimo karkötő, 26-án szövött könyvjelző, július 3-án makramés fülhallgató és 10-én csomózott barátságkarkötő készítése a tervezett program.

Minden alkalom 10 órától 12 óráig tart, a 1035 Budapest, Váradi u. 9-11-ben. A Sző, fon nem takács foglalkozásokra jelentkezni H. Herman Annamáriánál: 06-70 685-20-30 telefonszámon lehet.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság