Véradás az Esernyősben – Ismét sokan segítettek, köszönjük!

Hírek
Közzétéve:

Sokan döntöttek úgy a tegnapi napon is (április 12-én), hogy részt vesznek a Magyar Vöröskereszt szervezésében zajló akción. Az erre a napra tervezett véradói létszám ugyanis 50 fő volt, de még ennél is többen, 54-en döntöttek úgy, hogy vért adnak.

A vizsgálatok után 44 véradásra jelentkezőtől lehetett vért venni. Az akciónak az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont adott otthont, ahol természetesen szigorúan betartották a vírushelyzetre vonatkozó előírásokat, a testhőmérséklet-mérést, a védőtávolság betartatását. A véradást minden esetben orvosi vizsgálat előzte meg.

Fodor Andrásné, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet 3. Kerületi Területének kerületi szervezője elmondta dr. Kiss László polgármesternek, hogy egész nap folyamatosan érkeztek az önkéntes véradók, több ízben is előfordult, hogy kisebb sor alakult ki. Nagy öröm, hogy ismét sokan döntöttek úgy, hogy segítenek embertársaikon. Fodor Andrásné kiemelte, hogy az akciót nagyon sikeresnek tekintik, a véradás lebonyolításához minden segítséget megkaptak.

Minden véradónak köszönjük önzetlen segítségét! Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A szabályos zöldhulladék kihelyezésről

Hírek
Közzétéve:

Ismét oldtimereket csodálhatunk meg a Fő téren!

Hírek
Közzétéve:

„Az élet közepén, megkoszorúzva női karoktól vallok” – Március 8. a nemzetközi nőnap