Videó: bemutatkozik rehabilitációs intézményünk támogató szolgálata

Hírek
Közzétéve:

Orvoshoz menni, bevásárolni, ügyeket intézni. Csupa olyan teendő, amelyben fogyatékossággal élő embertársainknak naponta lehet szükségük támogatásra.

„Napi munkánkat bemutató kisfilmünkkel ezúttal a szemléletformálás volt a célunk – mondja Busi Zoltán, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ intézményvezetője. – Szerettük volna, hogy a harmadik kerületi lakóközösségben minél többen lássák, milyen szolgáltatásokkal áll készen Támogató Szolgálatunk.”

 

A kisfilm annak a kezdeményezésnek a része, amely idővel a központ minden szolgáltatását igyekszik majd közelebb hozni, ezzel is érzékenyítve a lakosságot a fogyatékossággal élő emberek helyzete iránt. Látássérült, mozgásukban korlátozott és értelmi fogyatékossággal élő ellátottak szerepelnek a mindennapjaikat bemutató kisfilmben, természetesen valamennyiük (saját vagy a képviselőjük) hozzájárulásával.

„Munkatársaim kreativitását dicséri az elkészült munka, amely azt is megmutatja, hogy milyen elhivatottan tesznek nap mint nap azért, hogy ellátottjaink minél tovább megtarthassák önálló életvitelüket, vagy akár visszaszerezzék azt” – fűzte hozzá Busi Zoltán.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság