Vigyázunk egymásra, segítünk – Szakemberek várják hívásaikat lelkisegély-vonalunkon

Hírek
Közzétéve:

Megterhelő év áll mögöttünk, feszült, nehéz hónapok. Sok veszteséggel és fájdalommal.

Sokan érezhetik úgy, hogy nem könnyű megbirkózni ezzel az új, bizonytalan helyzettel. A kimerültség, a kilátástalanság érzése, a magány vagy a szeretteik hiánya, féltése miatti szorongás könnyen eluralkodhat bárkin, amit a közelgő ünnepek még inkább felerősíthetnek.

Ha úgy érzi, hogy szívesen beszélne valakivel nem múló rossz érzéseiről, ha segítségre, támogatásra, néhány jó szóra, egy kis biztatásra van szüksége, ha kérdései vannak, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

A harmadik kerületben újraindul a lelkisegély-vonal. Tavasszal is számíthattak az Óbuda-Békásmegyeren élők munkatársainkra, és most is megteszünk mindent, hogy könnyebb legyen átvészelni ezt a zavaros időszakot.

Megbízható, tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésükre, keressék őket a megadott időpontokban és telefonszámokon.

A szolgáltatás ingyenes. A HÍVÁS NORMÁL DÍJAS, kollégáink azonban visszahívják Önöket a megadott számon, ha szükséges, onnantól tehát a hívásuk INGYENES.

Az Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontjának munkatársai mellett az önkormányzati fenntartású intézményekben dolgozó pszichológus kollégák várják hívásaikat.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság