Viharkár-mentesítés és kárbejelentés a harmadik kerületben

Hírek Aktuális
Közzétéve:

A városüzemeltetés és a katasztrófavédelem munkatársai folyamatosan dolgoznak a viharkárok enyhítésén, az itt élők szíves türelmét kérik, rengeteg helyre kell kivonulniuk.

A szombati nap viharos időjárása miatt a katasztrófavédelem munkatársainak több mint két tucat helyszínre kellett kivonulniuk a viharos szél miatt bekövetkezett közvetlen balesetveszély vagy anyagi kárral fenyegető veszélyhelyzet elhárítása miatt.

A bejelentések elsősorban kidőlt fákról, a fákról lógó, leszakadt ágakról, megbomlott tetőszerkezetekről vagy lehullott vakolatról szóltak.

A közvetlen veszélyhelyzet elhárítása után a további mentesítés, a rongálódás (összetört utcabútorok; játszóterek, kutyafuttatók sérült kerítése, deformálódott szemetesedények cseréje) kijavítása, a hátramaradt fatörzsek, ágak összedarabolása és elszállítása a városüzemeltetés feladata, amit folyamatosan végeznek.

Minden, tudomásunkra jutott kárhelyszínre el fogunk jutni, a mentesítés, tekintettel a nagyszámú káreseményre, huzamosabb időt vesz igénybe, ezért szíves türelmüket kérjük.

A közterületeket érintő viharkárról, hibaelhárítási igényről bejelentést tehet a varosuzemeltetes@obkf.hu e-mail-címen.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Indul a Közösségi Költségvetés 2024 – tartsanak velünk!

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

Újra dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere

Hírek
Közzétéve:

A víz világnapja és a 120 éves Csillaghegyi Ásványvíz