Világsztárok jótékonysági koncertjét közvetíti a Sziget vasárnap

Hírek
Közzétéve:

Március 27-én rendezik meg #StopWar elnevezéssel a jótékonysági koncertet több mint ötven nemzetközi híresség, zenész, előadó támogatásával és részvételével. A Sziget az eseményt saját felületén streameli.

A koncert vasárnap, közép-európai idő szerint 17 óra 30-kor kezdődik Varsóban.

Olyan világhírű zenekarok és művészek lépnek fel, mint az Imagine Dragons, a Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Craig David vagy a lett Brainstorm.

A #StopWar koncert tehát élőben követhető lesz a Sziget Facebook-oldalán.

“A világ egységére és szolidaritására most nagyobb szükség van, mint valaha – írják a #StopWar szervezői. – Ez a kezdeményezés arra törekszik, hogy tovább erősítse a nemzetközi közösséget az orosz terjeszkedéssel szembeni ellenállásban.”

“A Sziget Fesztivált 30 éve azért alapítottuk, hogy legyen egy hely, ahol szeretetben és békében találkozhatunk – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. – Ez a cél azóta is változatlan. A jelen helyzet pedig még erősebben arra ösztönöz minket, hogy markánsan kiálljunk alapértékeink mellett, és a Sziget több mint 100 országban élő többmilliós közössége együtt tegyen hitet a békevágy mellett, csatlakozva a nemzetközi összefogáshoz.”

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság