Virtuális és valódi irodalmi sétára invitálunk – Az Óbudai Anziksz legutóbbi számát online és nyomtatásban is olvashatjuk

Hírek
Közzétéve:

Az óbudai Cegaj, az egykori, a téglagyárak árnyékában meghúzódó munkástelep bemutatása egyike az Óbudai Anziksz őszi–téli lapszáma múltidéző írásai közül. És szintén jólesik a pünkösdfürdői Árpád kori templom romjai között vagy a Kassák Múzeum fotókiállításán képzeletbeli sétát tennünk a lap szerzőinek segítségével.

Az online elérhető magazin most – igaz-igen korlátozott példányszámban – nyomtatásban is megjelent.

A Fő téri Esernyős Kávézóból az igazi Anziksz-gyűjtők egyet-egyet hazavihetnek. Természetesen juttattunk magazinokat a kerületi könyvtárakba és művelődési házakba is, abban a reményben, hogy azokat hamarosan, a járvány elmúltával újra látogathatjuk, és helyben, kellemes környezetben forgathatjuk a kiadványokat.

Addig is, amíg ezt megtehetjük, jó szívvel ajánljuk a magazin online változatát. S ha már szeretnénk elmozdulni a számítógépek mellől, akkor sem kell lemondanunk az irodalomról. Egy remek detektívnovella szálainak felderítésére invitál az Esernyős Kávézó és az Óbudai Anziksz közösen. Ám ezúttal nem a virtuális térben, hanem harmadik kerületi köztereken kínálunk izgalmas olvasnivalót. A tíz helyszínt végigsétálva bontakozik ki előttünk az Anziksz állandó szerzője, Péntek Orsolya író története.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság