Virtuális futás óbudai diákoknak változatos távokkal, egyedi érmével és izgalmas befutócsomaggal

Hírek
Közzétéve:

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt időszakban hódítanak a virtuális futóesemények, amelyeknek az az előnye, hogy a futó bárhol teljesítheti a kitűzött távot egy megadott időintervallumon belül.

2021 tavaszán a tavaszi városrehabilitációs futáson sokan vettek részt, ezúttal az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ a „Szociális városrehabilitáció megvalósítása Békásmegyeren” című, VEKOP-6-os projekt keretében az óbudai általános iskolák, középiskolák, illetve a felsőoktatásban részt vevő tanulóit invitálja egy térítésmentes, de regisztrációköteles virtuális futásra.

A VIRTUÁLIS FUTÁS MENETE:

  • válaszd ki a számodra megfelelő futótávot (2,5 km, 5 km vagy 7 km),
  • fusd le a kiválasztott távot bárhol, bármikor,
  • az eredményt rögzítsd futóórán vagy okostelefonon egy futóalkalmazás segítségével,
  • készíts róla képernyőképet vagy fotót,
  • amelyet csatolva küldj el 2021. október 31-ig a toth.csilla@kszki.obuda.hu e-mail-címre, és add meg a regisztrációhoz szükséges adataidat (név, cím, születési idő, telefonszám, választott futótáv, az iskola neve).

A kiválasztott távot sikeresen teljesítő diákok számára ajándékcsomagot, egyedi befutóérmét/futózsákot ajándékoznak a szervezők, amely a teljesítést és a regisztrációt követően hétköznap munkaidőben vehető át a 1039 Víziorgona u. 10. alatti Családi Közösségi Térben.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság