Vöröskereszt a rászorulókért

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nagyra értékeli a civil szervezetek munkáját. Cikksorozatunkkal szeretnénk bemutatni a kerületi civil szervezetek koronavírus-járvány idején végzett támogató szolgáltatásait, amelyekkel segítséget nyújtanak a mindennapok során.

 

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének kerületi kirendeltségén, mely a  Szőlőkert utca 6. szám alatt található, a veszélyhelyzet ideje alatt is folytatja tevékenységét.

A kerületi lakosság számára minden héten kedden és csütörtökön 9–12 óráig tudják fogadni a rászorulókat. Szociális bázisukon ruhát, higiéniás csomagokat és tartósélelmiszer-adományokat lehet igényelni. (Sajnos a pandémiás helyzet miatt a ruhaadományokat csak korlátozott mennyiségben tudnak biztosítani.)

Élelmiszer- és a higiéniás csomagok az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központon keresztül igényelhetők, így biztosítva, hogy az adományok biztosan azokhoz kerüljenek, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, azonban a csomagok a Vöröskereszt kirendeltségén vehetők át.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság