Záróeseményéhez ért a Bike & Breakfast sorozat

Hírek
Közzétéve:

Október utolsó pénteki napján programokkal és meglepetésekkel zárul a Bike & Breakfast idei szezonja a Fő téren. Reggel 7.00 és 9.00 óra között az előzetesen regisztráltak elfogyaszthatják reggelijüket az Esernyősben, aki pedig időben leadta érvényes pecsétgyűjtő füzetét, értékes nyereményekkel gazdagodhat. A játék részleteiről ITT olvashat.

>>> Még lehet regisztrálni az ingyenes bringásreggelire a szabad helyek erejéig: bikeandbreakfast.hu <<<

Programok

Ezúttal nemcsak DJ várja az Esernyőshöz látogatókat, de fellép a Bélaműhely is különleges, biciklialkatrészekből összeállított zeneszerszámaival. A hangszereket a gyerekek ki is kipróbálhatják, akár vezényelhetik is a zenekart.

Az elektromos kerékpárok iránt érdeklődőket a Berguson munkatársai várják egy-egy e-bike tesztkörre.

Kerékpár-regisztrációra a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság munkatársainál nyílik lehetőség a helyszínen. A kétkerekűek bejegyzéséhez egy adatlapot kell kitölteni a tulajdonos személyes adataival, majd fénykép készül a kerékpárról. Minden adatot elektronikusan rögzítenek a nyilvántartórendszerbe, a járművekre pedig azonosítómatrica kerül. A rendőrségi kerékpár-regisztráció ingyenes.

A Magyar Kerékpárosklub azoknak nyújt majd tanácsadást, akik valamelyik óbudai lakótelepen keresnek biztonságos és praktikus bringatárolási lehetőségeket.

Ajándékok

A rendezvény házigazdája, Rátonyi Kriszta műsorvezető segítségével értékes nyeremények találnak gazdára 7.00-9.00 óra között.

Az október 27-i bringásreggelire regisztráltak között 20 db KeepCup termoszpoharat sorsolunk ki az Esernyős felajánlásával.

Az érvényes pecsétgyűjtő füzetet leadók között kisorsolunk

  • 20 db Felvarrom kerékpáros pénztárcát
  • 4 db Bagaboo biciklis táskát
  • 3 db Berguson-utalványt 2-2 fő részére szóló hétvégi e-bike teszteléssel
  • 100 db kávé-kupont 1 fő részére az Araamu Caféban
  • 1 db bisztróreggelit 2 fő részére a Csillaghegyi Megállóban
  • valamint a fődíjat, az 1 db egyedi összeállítású Csajbringát.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság