Zene az Esernyősben, zene a Fő téren

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Nyár programjai mellett egész nyáron akusztikus koncertek, dallamos dj-szettek és hangulatos, maira hangszerelt térzene várja az óbudaiakat a Fő téren hétköznaponként is. Az Esernyős szervezésében indul el több izgalmas  program, amelyek színes melódia-palettát kínálnak mindazoknak, akik a III. kerületben szeretnének még több minőségi zenei élménnyel találkozni a nyári estéken.

Június 21-én az I am Soyuz és a Shaibo estjével idén is kinyitja kapuit az árnyas Warm-up Udvar, amelyen csütörtökönként a továbbiakban is olyan fiatal, tehetséges előadók lépnek fel, akik rendszeresen koncerteznek nagyszínpadokon is, ám ezúttal akusztikus felállásban lépnek a közönség elé. Hallható lesz majd Bérczesi Robi, az Ivan&The Parazol akusztik különlegessége, a Mörkből a The Papayazz formáció, a Bin Jip, Barbi és Jancsó a Blahalouisianából, az O’Sullivan Three, a Platon Karataev, az Elefánt Akusztik, vagy Antonia Vai és Jónás Vera.

Szintén júniustól a Budapest legkisebb kávézójaként emlegetett Gázlámpa Kioszk vagy az Esernyős kiülős része szolgál helyszínéül a Terasz Live ingyenes sorozatának. Garantáltan kellemes zenei élmények töltik majd be a Fő teret, az arra sétálók fagylaltozás vagy hideg italok szürcsölése közben élvezhetik az örömzenei koncerteket.

A dallamos, elektronikus szettek kedvelőit pedig júliustól várják a Nyugtával DJ a napot! szintén ingyenes eseményei keddenként a Fő téren. A hamisítatlan sunset-mixekben különböző zenei stílusok, ritmusok és hangulatok váltják majd egymást az International Love Affairs lemezlovasainak előadásában, úgyhogy érdemes lesz majd időnként velük is búcsúztatni a Napot.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság