Zene, tánc, ünnepi ebéd – Idősklubjaink tagjait köszöntöttük

Hírek
Közzétéve:

„…ma is, így is,

örökké mennyit ad az élet!

Csendesen adja, két kézzel,

a reggelt és a délutánt,

az alkonyt és a csillagokat,

a fák fülledt illatát,

a folyó zöld hullámát,

egy emberi szempár visszfényét,

a magányt és a lármát!”

Márai Sándor szép gondolataival köszöntötték a Harang Idősek Klubjában a klubtagokat az ünnepi ebéden. És mind a hat kerületi idősklubban – ahol a mögöttünk álló héten köszöntöttük a kerületi lakosokat – a zenés műsor és az ünnepi ebéd mellett szeretetteljes meglepetéssel készültek klubjaink dolgozói a közösség tagjainak.

Munkatársaink többek között videós üzenetben közösen szavalták el Weöres Sándor Tíz lépcső című versét az ünnepségen részt vevőknek, vagy videófelvételekkel idézték fel a közösség mindennapjait. Volt olyan idősklub, ahol kedves, elgondolkodtató, személyre szabott idézet várta az ünnepeltet az elegánsan megterített asztalon.

A polgármesteri és intézményvezetői köszöntők mellett Kis-Horváth Melinda művésznő és Mohácsi Attila, a Győri Nemzeti Színház művésze nosztalgiaműsorral gondoskodott a jó hangulatról és a kellemes szórakozásról, így a délutánokról sem a vastaps, sem a táncra kérés sem hiányzott.

A jövő héten az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény további öt kerületi idősklubjának tagjait látogatjuk meg, és köszöntjük.

 

A Harang Idősek Klubjában Mohácsi Attila színművész Zsarnai Erika klubvezetőt is megtáncoltatta

A Heltai Idősek Klubjában nagy szeretettel fogadták dr. Kiss László polgármester köszöntőjét

Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője mindenhol üdvözölte a tagokat

Turgonyi Dánielt, a szociális ügyekért felelős alpolgármestert is táncba hívták a Szérűskert Idősek Klubjában

Kis-Horváth Melinda művésznő a Víziorgona Idősek Klubjában

Mohácsi Attila színművész nemcsak a klubtagokat köszöntötte, de a kerületi idősellátásban dolgozó kollégák munkáját is megköszönte

Az idősek világnapja alkalmából Óbuda-Békásmegyer valamennyi idősklubjában zenés műsorral, ünnepi ebéddel és koccintással köszöntjük a klubtagokat

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság