Hová épüljenek az új fitneszparkok?

Hírek
Közzétéve:

A városrész vezetése a helyben élők egészségét szem előtt tartva újabb négy köztéri fitnesz park megépítésére vállalkozik 2014-ben. A most útjára bocsátott szavazás lehetőséget ad arra, hogy egy-egy lakóközösség megmutassa a köz ügye iránti érdeklődését, egyben az aktív testmozgás melletti elkötelezettségét. A leendő helyszínek kijelölésén túl a szavazás a közösséggé válásról, a közös célokért való tenni akarásról is szól.

Az önkormányzat partner kíván lenni abban, hogy a kerületben élők mind szélesebb körben vegyenek részt a városrész alakításában és fejlesztésében.

Jelenleg 12 szabdtéri fitneszpark működik a kerületben, a Harrer Pál utcában, a Huszti út és Boglya u. találkozásánál, a Csobánka és az Arató Emil téren, a Gladiátor utcában, a Bécsi út 226. Hold udvarnál, a Laborc utcában az Óbudai Szabadidőparkban, a Heltai téren, a San Marco utca 81-nél, az Orbán Balázs u. és Gyógyszergyár u. találkozásánál lévő területen, a Mókus utcában és a Kerék utcában.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a lakosság véleményét kéri arról, hogy az alábbi helyszínek közül hol épüljön fel 2014-ben a négy új szabadtéri fitneszpark.

Maximum 4 helyszín jelölhető be, amennyiben többet jelöl meg, szavazata érvénytelen.
A szavazás időtartama: 2013. december 20. – 2014. január 3.

A szavazás lezárult.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Gazdagítják közös értékeink tárát – December 18. a nemzetiségek napja Magyarországon

Hírek
Közzétéve:

Kozma Zsuzsát az Óbudai Temetőben helyezik örök nyugalomra

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg az első adventi gyertyát