Letették a golf klub alapkövét

Hírek
Közzétéve:

Az Academy Golf Club, Budapest 2009 második felében nyitja meg a főváros legújabb golflétesítményét. A golflétesítmény a Bécsi út – Kiscelli Múzeum – Remetehegyi út – Perényi út által határolt lankás területen valósul meg, ahonnét gyönyörű kilátás nyílik a budai hegyekre és a fővárosra egyaránt.
A tervezett Golf Akadémia Center & Club fejlesztési koncepciója az amerikai típusú city golf clubok fejlesztési koncepcióját követi, melynek része a többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított – így késő esti golfozásra is alkalmas gyakorlópálya, a 9 lyukú executive golfpálya, és a 2,000 m2 területen elhelyezkedő, a legfontosabb ütésformák gyakorlását elősegítő ‘Short Game Practice Area’.
A golfozókat és klubtagokat kiszolgáló kétszintes, 500 m2 területű klubházban kap helyet. Az Academy Golf Club, Budapest kiemelt célként jelölte meg, hogy olyan golfközpont épüljön, mely lehetőséget nyújt a golfozás iránt érdeklődő fiatalok számára és a már golfozó tehetségek részére is szakmai műhelyén keresztül.
Ennek elősegítése érdekében Golf Akadémia olyan ismert közéleti személyeket kért fel golf nagykövetnek, akik eddigi életpályájukkal példaként szolgálnak a fiatalok számára és figyelmüket ezzel is a golfozás irányába fordítják.

Golf nagyköveteink lettek:

Csapó Gábor, Csiszár Jenő, Csomor Csilla, Dammak Jázmin, Erős Antónia, Eszterházy Márton, Fábián László, Geszti Péter, Gyulay Zsolt, Héder Barna, Illés Béla, Kovács ‘Koko’ István, Oroszlán Szonja, Ördög Nóra, Palik László, Szalay Balázs és Szujó Zoltán.
Fodor Krisztina golf klasszis blogjában ír az alapkőletételről.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság