"Tökéletes óbudai esszencia"

Hírek
Közzétéve:
Kiváló jellemzést kapott a turisztikai szakma felkért képviselőitől a kiadvány.  „Tökéletes óbudai esszencia”, ezt Fazekas Tamás, a Ramada Plaza Budapest igazgatója mondta. Rendkívül jónak találta a kiadványt, hasznosnak a helyi lakosok és az idelátogató belföldi és külföldi turisták számára is.
Zsidi Paula, az Aquincum Múzeum igazgatója szintén örült, hogy ez a füzet elkészült, hisz ez egy olyan lépés a III. kerületben, mely erősítheti a turistabarát szolgáltatások elterjedését.  Óbuda tényleg egy város a városban, ahol mindent megtalálunk, ha kirándulni szeretnénk, ha szórakozni, kikapcsolódni, kulturált programokon, kiállításokon részt venni.
Pokriva Márta, az Alfa Art Hotel igazgatója hiánypótló kiadványként jellemezte a füzetet, melyre már nagy szüksége volt a kerületben működő vendéglátó és szállást adó helyeknek. Bosznai Károly a Symbol Budapest képviseletében szintén köszönetét fejezte ki a kiadványért, hisz ez egy olyan termék, mely rendkívül könnyebbé teszi munkájukat és kedvet teremt ahhoz, hogy még egy budapesti lakos is nekilásson és megtekintse e füzet segítségével a körülötte lévő értékeket.
A füzet a helyi önkormányzat Civil- és Turisztikai Szolgáltató Irodájának szerkesztésében, a Turisztikai célelőirányzat támogatásával valósulhatott meg. Bárki ingyen hozzájuthat, a Civil és Turisztikai Szolgáltató Irodában (1033 Bp., Hídfő u. 18.).

A kiadvány innen is letölthető. Angol verzió

obuda.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Áldozatsegítő Program: novemberi zártkörű szakmai egyeztetés

Hírek
Közzétéve:

Ingyenes jogsegély a bántalmazást elszenvedettek részére, december 21-én

Hírek
Közzétéve:

Újra vár a Kecske utcai játszótér!