Testvérvárosok – rajz és fotópályázat

Hírek
Közzétéve:

“TESTVÉR VÁROSOK” FOTÓ- ÉS RAJZPÁLYÁZAT
Kiíró: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
Támogató: Alfa Art Hotel

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata rajzpályázatot hirdet “Testvér Városok” címmel. Az elkészült művekben a hét testvérváros: Amstelveen, Billigheim, Udine, Kassa-Óváros, Csíkszereda, Varsó-Bemowo, és Stirling kulturális sokszínűségét, hasonlóságát kell bemutatni.

A pályázat elkészítésében előnyt jelent, ha a pályázó ellátogat testvérvárosaink honlapjára, illetve május 7-én kilátogat az Óbuda napi programokra, ahol a testvérvárosok produkcióit (14 órától kezdődően) és a testvérvárosok standját is megörökíthetik műveikben. (Helyszín: Óbuda-Békásmegyer Fő tér – Szentlélek tér – Zichy kastély udvara)

A művek készülhetnek rajz, illetve fotomontázs technikával is, ami által bemutatásra kerülnek a testvérvárosi jellegzetességek, kapcsolatok.

Pályázati kategóriák:

Általános iskolák 5-8. osztályai részére
Gimnáziumok 9-12. osztályai részére

Pályamunkák beadásának feltétele
A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.
Egy pályázó egy pályamunkával nevezhet.

Formai követelmények
A tetszőleges rajz és fotó technikával elkészített pályamunkák A/3-as méretben történő benyújtása.

A művek hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázati kategóriát, a mű címét, szerzőjének nevét, iskoláját, osztályát és a későbbi tájékoztatás megkönnyítése érdekében e-mail címét.

A pályázatok benyújthatók postai úton vagy személyesen az alábbi címen:
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Oktatási és Kulturális Főosztály 1033 Budapest, Laktanya u. 4.
Kérjük, a borítékon jelöljék a feladót, és írják rá: “Testvér Városok” pályázat!

A pályázat benyújtásának vagy a postára adás határideje: 2011. május 20.
Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni. A zsűrizést követően a pályaművek kiállításra kerülnek 2011 júniusában az Alfa Art Hotel Galériájában (1039 Budapest, Királyok útja 205.), ahová minden pályázót szeretettel várunk. (A megnyitó pontos időpontjáról előzetesen értesítjük a résztvevőket.)

A nyertesek jutalma: A beérkezett pályaművek közül kategóriánként a dobogós helyezetteket belépőjegyekkel, fődíjként mindkét kategória első helyezettjét az Alfa Art Hotel felajánlásának köszönhetően egy 4 fős uzsonnával díjazzuk a Hotel éttermében.

Bővebb információ kérhető: Zöldné Göröncsér Zsófia OKF
Email: zsofiag@obuda.hu , Tel: 4378-937

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság