4-én, vasárnap megtartjuk az első tombolasorsolást adományozóink között – A Lumina Parkba nyerhetnek családi belépőt

Aktuális
Közzétéve:

Azok között az adományozók között, akik adventi vásárunkon kitöltötték a kihelyezett szelvényt, dr. Kiss László polgármester értékes családi belépőjegyeket sorsol ki Budapest varázslatos fényparkjába, az egyedülálló Lumina Parkba. Várjuk Önöket 4-én este a Fő téren!

Önkormányzatunk és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésének keretében az idei gyűjtésen minden nagykorú adományozónk – aki részt kíván venni a sorsoláson, és az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – sorsoláson vesz részt.

Dr. Kiss László polgármester minden vasárnap (december 4-én, 11-én és 18-án) kisorsol és kihirdet öt szerencsés nyertest a Fő téri színpadon, a gyertyagyújtást követően, tehát 17.40 után.

A nyertesek családi belépőt kapnak a margitszigeti Lumina Parkba, a fények birodalmába, amelyet a Polgármesteri Hivatalban vehetnek át, és amelyek egészen 2023. február 28-ig érvényesek.

December 4-én este, a második adventi gyertya meggyújtása után dr. Kiss László kisorsolja a nyerteseket, 18.00 órától pedig várjuk Önöket szeretettel a Szent Efrém Férfikar koncertjére. Tartsanak velünk, ünnepeljünk együtt.

Köszönjük együttműködő segítségüket, felajánlásaikat, és sok szerencsét kívánunk!

A sorsolásról és a Lumina Parkról ITT olvashat bővebben.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvénysorozatról ITT talál részletes információt.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság