A karantén ideje alatt alkotói és versmondó pályázatot hirdetett a Cseresznyevirág Művészeti Óvoda

Hírek
Közzétéve:

A Cseresznyevirág Művészeti Óvoda a tavaszi, karanténnal sújtott hónapok alatt rajz- és versmondó pályázatot hirdetett az otthonukban tartózkodó óvodásaiknak „Kedvenc versem” címmel.

A szülők és a gyermekek nagy lelkesedéssel küldték be május végéig a pályaműveket. Összesen 23 pályázat érkezett, ebből  az alkotói pályázaton 11 alkotás (gyurma kép, térbeli papíralkotás, színes ceruzás, illetve filctollas rajz) versenyzett, míg a versmondó versenyre nevezve 12  gyermek mondta el a kedvenc versét felvételről.

A pályázatokat a  Szülői Munkaközösség, a nevelőtestület tagjai, valamint az óvodába jelenleg is járó gyerekek zsűrizték, valamint szavaztak a nekik legjobban tetszőre.

A díjátadóra 2020. augusztus 6-án, csütörtökön délután került sor a Cseresznyevirág Művészeti Óvoda székhelyének udvarán.

A díjátadón dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere méltatta a kezdeményezést, valamint jelezte, hogy az alkotásokból molinó készül, amit az  óvoda épületére tesznek majd ki.

A pályázat nyertesei:

  • Alkotói pályázat, kitüntető okleveles fődíjas: Schróth Adél
  • Versmondó pályázat, kitüntető okleveles fődíjas: Pusztai Léna

Velük együtt összesen 19 gyermek kapott ajándékcsomagot: színes ceruzákat, foglalkoztató füzeteket, valamint csokoládét.

   

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Az óbudaiságot nem lehet eldózerolni

Hírek
Közzétéve:

Kérdezzen a polgármestertől! – A Csillaghegy HÉV-megállóban tart fogadóórát dr. Kiss László

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Térítésmentes cserje akciót hirdetünk