A tervek szerint haladnak a csillaghegyi forgalomcsillapítási munkák

Hírek
Közzétéve:

Csillaghegy északkeleti területének forgalomtechnikai felülvizsgálata keretében a Mátyás király út, Batthyány utca, Árpád utca, Pünkösdfürdő utca és a Királyok útja által határolt területre összesen hat forgalomcsillapító küszöb kerül, egy helyen pedig sávelhúzással egy forgalmi sávra szűkül majd a forgalom.

A Hunyadi utcai építkezések lezárásához közeledve az Árpád utca északi részén, valamint a Bajtárs utca északi és déli részén is elkezdődtek a munkálatok, az Árpád utca déli szakaszán pedig a mai napon kezdődött a kivitelezés.

A sávelhúzásos forgalomcsillapító elemek a korábbi tervekkel ellentétben a Hunyadi utca 87. és 88. szám előtt kerülnek kialakításra.

A frissen kialakított forgalomcsillapító küszöbök közül kettőhöz víznyelőt is kialakítanak.

A kivitelezés helyszínpáronként előreláthatólag pár napot vesz igénybe, a befejezés pedig november első felében aszfaltozással zárul, ami az összes helyszínt egyidejűleg érinti.

A munkálatok ideje alatt időszakosan felmerülő forgalmi korlátozásokra és változásokra kell számítani. Az ezzel járó kellemetlenségek miatt az ott élők és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük.

 

Kivitelezési munkálatok Csillaghegyen

Dr. Kiss László megtekinti a csillaghegyi forgalomcsillapítási munkálatokat

Készül a forgalomcsillapító küszöb Csillaghegyen

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság