Advent Óbudán 2023 – Idén még több meglepetéssel készülünk

Aktuális ügyek
Közzétéve:

Az adventi ünnepkör az év egyik legjobban várt, legmeghittebb időszaka. Hagyományainkhoz híven arra hívjuk Önöket, hogy december 1. és 23. között együtt éljük át mindazt a csodát, amit ez az ünnep nyújthat nekünk. Idén, a már megszokott gazdag programkínálat mellett, meglepetésekkel is készülünk, hogy még teljesebbé és tartalmasabbá tegyük az együtt töltött időt.

Péntektől vasárnapig karácsonyt idéző világzenei és könnyűzenei koncertekkel hangolódhatnak az ünnepre.

A sportot kedvelők idén is két helyszínen korcsolyázhatnak ingyenesen a kerületben. Remek mulatság a fényárban úszó a Fő téren és a Békásmegyeri Piac Közösségi terén siklani a jégen! És ha már a jégnél tartunk: december 3-án ismét ellátogat a Fő térre a Koris Mikulás, december 7-én és 9-én pedig retro jégdiszkó DJ Bebével!

Idén először lesz Karácsonyház a Fő téren. A vidám piros házban a kandalló mellett a Mikulással is találkozhatnak a gyerekeknek, és lehetőségük lesz arra is, hogy saját kezűleg készítsék el szeretteik ajándékát.

Egy romantikus karácsonyi fotó? Nem gond! A  Fő téri szelfiponton, a csillogó-ragyogó rénszarvas vontatta szánban fantasztikus fotók készülhetnek.

Tavaly a Fő téri adventi vásárt, Budapest egyik legjobbjának ítélték! Idén sem lesz másképp!

Ne felejtsék, Óbuda a kultúra otthona. A kerület múzeumai, könyvtárai, kulturális központjai hírnevükhöz méltó gazdag programkínálattal várják Önöket.

Gondolunk a rászorulókra is! Fő téri adománygyűjtő házunkban idén is megtehetik tartósélelmiszer és gyermekruha felajánlásaikat az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára, akik azokból karácsonyi csomagokat készítenek és juttatnak el rászoruló III. kerületi családoknak. Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ ellátottjainak csodaszép kézműves termékeiből pedig a vásárban található faházukban vásárolhatnak egyedi ajándékot, ezzel támogatva a Központ munkáját.

Megháláljuk nagyvonalúságukat! Adományaikkal családi belépőt nyerhetnek a Római strandfürdő területén lévő Christmas Lumina Parkba! A mesebeli Christmas Park a karácsony varázslatos világába repít, páratlan fény- és hangjátékot kínál, így minden korosztálynak felejthetetlen élményt nyújt.

Nézzenek körül az Advent Óbudán oldalon a kínálatért, az Advent Óbudán facebook oldalán a friss hírekért és találkozzunk az Advent Óbudán 2023 programjain, decemberben.

Szeretettel várjuk Önöket!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság