Áldozatsegítéssel és az emberi jogokkal is foglalkozunk az adventi rendezvények keretében, tartsanak velünk, beszélgessünk

Aktuális ügyek Aktuális
Közzétéve:

Adventi vásárunkon szombaton és vasárnap a NANE és a Patent Egyesület önkéntesei is várják a látogatókat.

Adománygyűjtő faházunkban ezen a hétvégén, december 10-én és 11-én nemcsak azokat várjuk szeretettel, akik felajánlásaikkal a harmadik kerületi rászoruló családokat, embereket kívánják segíteni, de azokat is, akik nemrég indult áldozatsegítő programunkkal kapcsolatban érdeklődnének, vagy a NANE és a Patent Egyesület szakembereinek tennék fel kérdéseiket.

A hétvégi kitelepülésre rengeteg hasznos tájékoztatóval, szórólappal érkeznek az önkéntesek, beszélgetésre és ismerkedésre is lehetőség lesz, emellett adományért cserébe különféle ajándéktárgyakhoz is hozzájuthatnak az érdeklődők (bögrék, táskák, fülbevalók).

Az egyesületek önkénteseit szombaton 12.00 és 18.00 óra, vasárnap pedig 16.00 és 18.00 óra között érik el az adventi vásárban.

Jelenleg is tart az idei 16 akciónap, amelyet „1991 óta világszerte november 25. (a nők elleni erőszak felszámolásának világnapja) és december 10. (emberi jogok világnapja) között rendeznek meg. A kampány fő célja a nők elleni erőszak minden formájának felszámolása; ennek érdekében tájékoztatást nyújt a jelenségről. A kampány az emberi jogi alapelveket követi, így a nők elleni erőszak megelőzése, az áldozatok védelme és az elkövetők felelősségre vonása fontos üzenetei, elemei az eseménysorozatnak.”

Önkormányzatunk áldozatsegítő programjáról ITT olvashatnak bővebben.

Várjuk Önöket hétvégén, tartsanak velünk, beszélgessünk.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság