Youth Card: kedvezménnyel mehetnek az óbudai Lumina Parkba a kerületi fiatalok

Hírek Aktuális Kiemelt hírek
Közzétéve:

A margitszigeti Lumina Park a tavalyi év egyik legnépszerűbb újdonsága volt Budapesten. Idén azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy nemcsak a Palatinus fürdőben lesz fénypark, hanem a harmadik kerületben is, a Római Strandfürdő hét hektáros parkjában.

Október 18-án megnyitotta kapuit a 2023-as Lumina Park a Margitszigeten, valamint egy új, harmadik kerületi helyszínnel, a Lumina Christmas Parkkal is bővül idén a fénypark. A főváros kedvelt látványossága 2023-ban Pest, Buda és Óbuda egyesülésének 150. évfordulója alkalmából Budapest történetének egy-egy ikonikus korszakát mutatja be.

Az „időutazást” a római korral kezdi, majd fővárosunk 19. századi hangulatát és jelképeit idézi meg a látványos kiállítás. A város történetét az 50-es és 70-es évekkel folytatják, végül pedig a jövő Budapestjének vízióját tárják elénk.

Mesebeli fénypark a harmadik kerületben is

Az idén először látogatható Lumina Christmas Park igazi karácsonyi hangulatot varázsol a Római-part hét hektáros parkjában. Csaknem kétszer annyi installációt lehet majd megtekinteni a kiállításon, mint a főváros első fényparkjában.  A mesebeli fényparkban betekintést nyerhetünk a Mikulás ajándékgyárába, a manók műhelyébe, valamint lesz karácsonyi posta, jégvilág, északi fények és rénszarvas ösvény is.

Youth Card programunk nyáron debütált, akkor Sziget Fesztivál napijegyhez juthattak 30% kedvezménnyel a III. kerületben lakó fiatal felnőttek. A program keretében most a november 10-től látogatható Lumina Christmas Parkba szóló felnőtt belépőjegy árából kaphatnak 30% kedvezményt az Óbuda applikáción keresztül a 18 és 35 év közötti óbuda-békásmegyeri lakosok.  A kiállítás 2024. január 15-ig fogadja a látogatókat.

 

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Az ünnepi készülődéshez kerületünkben mindig hozzátartozik, hogy gondolunk nehezebb terhet viselő társainkra is, ezért idén is lesz adventi adománygyűjtés önkormányzatunk szervezésében. Az adományozók között 30 darab, a Lumina Christmas Parkba szóló családi belépőt sorsolunk ki, ezzel is kifejezve hálánkat a felajánlásokért.

% kedvez

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság