Áprilisban folytatódik Közösségi Torna program!

Hírek
Közzétéve:

Közeledik a jó idő, mindenki vágyik a szabadba egy kis mozgásra. Mi elhozzuk Önnek a sportolás lehetőségét ingyen, szakavatott edzőkkel, a hét öt napján már 7 helyszínen.

Ebben a szezonban a helyszíneket bővítettük egy újabbal, heti két alkalommal most már a szabadtéri fitneszparkjainkat is bevonjuk a programba. Mindemellett továbbra is helyet adunk a chi kung meditatív alapokra helyezett mozgáskultúrának, a core training és a fitnesz mozgáselemeknek. A foglalkozások mindegyike 45-50 perces, amely során nagy hangsúlyt kap a bemelegítés, a mozgásforma helyes kivitelezése és a levezetés is.

Helyszínek kiválasztása során fő szempontunk volt a jó megközelíthetőség és a jó elosztás, mind a választott időpontokban, mind a mozgásformákban. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez és jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. A mozgás nem csak testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is, hozzásegít a kellemes és a jó közérzet fenntartásához.

A közösségépítés és az egészséges életmód fontossága kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek fejlődéséhez.

Kövessék híreinket és vegyenek részt, csatlakozzanak bátran ehhez a nagyszerű programhoz akár egy reggel végezhető átmozgató tornán, akár egy dinamikusabb délutáni örömtornán. Szeretettel várunk minden korosztályt, időseket, fiatalokat, középkorúakat, családosokat gyerekekkel. Minden mozgástípus gyakorlatsorai könnyen elsajátíthatóak, csatlakozni bármikor lehetséges!

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság