Az ünnepi parkolás rendje: december 23-tól január 2-ig ingyenes

Hírek
Közzétéve:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kerületünkben a parkolás az ünnepek alatt, 2023. december 23. és 2024. január 2. között ingyenes.

Ebben az időszakban az Óbudai Parkolási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata zárva tart és a Call Center sem fogad hívást, de ez az Ügyfélablak működését nem befolyásolja.

Az ügyfélszolgálat és a Call Center 2023. december 22-én pénteken 14:00 óráig lesz elérhető.

A társaság legközelebb 2024. január 2-án 9:00 órától várja a lakosok megkereséseit.

Az éves parkolási engedélyek

Emlékeztetőül tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. évi parkolási engedélyek érvényessége 2024. január 31. napján lejár.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkezők elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül https://ugyfelablak.obudaiparkolas.hu/login Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Kérjük, hogy elektronikus igénylés előtt olvassák el az online kérelmezésről szóló tájékoztatót: https://obudaiparkolas.hu/fontos-tudnivalok-az-online-kerelmezesrol/

A kérelmek benyújthatóak Óbudai Parkolási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán és postai úton is.

A megfizetendő összegekről a Hozzájárulások és kedvezmények díjai alatt tájékozódhatnak.

Az ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes és a bankkártyás fizetésre is.

Előzetes időpontfoglalásra rendelkezésükre áll az Ügyfélablak vagy a Call Center a +36 21 208 8002 helyi tarifával hívható számon.

A parkolási társaság kéri az ügyfeleket, hogy az ügyfélszolgálaton és a honlapjukon elérhető formanyomtatványokon nyújtsák be kérelmeiket, ahol a nyomtatványok hátoldalán található Tájékoztató tartalmazza a kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját.https://obudaiparkolas.hu/parkolasi-engedelyek-igenylese/formanyomtatvanyok/

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság