Béres András kerületi alpolgármester szintén csatlakozott adománygyűjtésünkhöz

Hírek
Közzétéve:

Béres András alpolgármester, aki többek között a Római-part és a kulturális életünk ügyeiért felel, és Csongrádi János önkormányzati képviselőnk tartós élelmiszerekkel és édességekkel teli szatyrokkal érkeztek gyűjtőhelyünkre. Mindketten vallják: adni és segíteni, ha módunkban áll, kötelességünk, ahogyan az szintén, hogy így mutassunk példát.

Jóleső érzés látni, ahogyan felhívásunkra egyre gyűlnek a csomagok az Esernyős Kávézó különtermében, ahova már annyi adomány érkezett, hogy lassan kinőjük azt. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárul összefogásunk, adománygyűjtésünk sikeréhez.

Önkormányzatunk gondoskodik róla, hogy minden, hozzánk beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak lesznek segítségünkre.

Az adományokat még a mai és a holnapi napon 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Hivatalunk pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti az önkormányzat ózongenerátorával, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság