Bringás reggelik Óbudán

Hírek
Közzétéve:

A budapesti biciklis közösséget megmozgató-összefogó programsorozat vette kezdetét február 26-án, Óbudán. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának felkérésére három, harmadik kerületi vendéglátóhely, a This Is Melbourne Too kávézó, a Rozmaring Kertvendéglő, valamint az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont is csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amely a bringás életmód előnyeire szeretné felhívni a figyelmet.

bikeandbreakfast_thisismelbournetoo_1A februári első alkalommal megrendezett ingyenes reggeli, amely a BIKE & BREAKFAST névre hallgat, a jövő hónapban folytatódik. Márciustól az EuroVelo6 nemzetközi kerékpárút mentén fekvő vendéglátóhelyek egymásnak adják majd a stafétát és látják vendégül egy-egy kávéra, friss péksüteményre a biciklivel érkezőket.

Az első tavaszi hónap utolsó péntekjén a This is Melbourne Too, áprilisban az Esernyős, májusban pedig a Rozmaring Kertvendéglő várja majd a kerekezőket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és a részt vevő vendéglátóhelyeknek nem titkolt célja, hogy közösen hívják fel a figyelmet a kerékpáros közlekedés környezet- és egészségtudatos voltára, így népszerűsítve ezt a rendkívül hatékony közlekedési formát.
bikeandbreakfast_thisismelbournetoo_2

A következő alkalom:
Március 25. Péntek, 07:00-09:00
This is Melbourne Too kávézó (1031 Budapest,
Záhony utca 7., Graphisoft Park,
bejárat a Gázgyár utca felől)

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság