Budapest főpolgármestere újabb családi belépőket sorsolt ki és adománnyal érkezett adventi vásárunkra

Aktuális
Közzétéve:

Advent harmadik vasárnapján, december 11-én a Fő téren Karácsony Gergely újabb öt családi belépőt sorsolt ki Budapest egyedülálló fényparkjába, a Lumina Parkba azok között, akik felajánlásaikkal eddig segítették gyűjtésünket. Budapest főpolgármestere emellett adományokkal is érkezett: tartós élelmiszerekkel járult hozzá adventi adománygyűjtésünkhöz.

Nagyon köszönjük Budapest főpolgármesterének, hogy a harmadik kerületben élő rászoruló családok, gyerekek, idős emberek megsegítésére szervezett gyűjtésünket idén is támogatta, és hozzájárult, hogy meghittebb karácsonya lehessen a nehéz helyzetben élőknek.

Karácsony Gergely emellett sorsolt is: adományozóink között újabb öt Lumina Park családi belépő talált gazdára, amelyet egészen február végéig beválthatnak a nyertesek.

A harmadik adventi gyertya meggyújtása előtt húzta ki Fő téri színpadunkon a nyertesek tomboláit Karácsony Gergely – a szerencséseknek ezúton is szívből gratulálunk. E-mailen értesítjük őket, a belépőket pedig a harmadik kerületi Polgármesteri Hivatalban vehetik át.

Önkormányzatunk idei adománygyűjtésén a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésével minden nagykorú adományozónk – aki az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – tombolát kap, és sorsoláson vesz részt. Az egyedülálló Lumina Parkba szóló családi belépők 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt+ 3 gyerek belépésére jogosítanak.

Köszönjük nagyvonalú felajánlásaikat, adventi programjainkhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

A Lumina Parkról és a sorsolásokról a további részleteket ITT olvashatják el.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeivel kapcsolatban ITT tájékozódhatnak. Tartsanak velünk! Együtt érték az ünnep.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság