Dr. Kiss László polgármester tartós élelmiszerekkel megrakott csomagokat helyezett el az adománygyűjtő faházban

Aktuális
Közzétéve:

Önkormányzatunk az Advent Óbudán 2022 rendezvénysorozat részeként idén is meghirdette adománygyűjtő akcióját, a Fő téri vásár adománygyűjtő faházában várjuk mindennap felajánlásaikat. Dr. Kiss László polgármester az elsők között érkezett, és főleg tartós élelmiszerekkel és édességekkel járult hozzá a gyűjtéshez.

Az adventi adománygyűjtés és a felhívás az adományozásra évről évre fontos feladatunk ezekben a hetekben, idén azonban a szokásosnál is jobban próbáljuk az itt élőket és a hozzánk látogatókat arra biztatni: ha tehetik, járuljanak hozzá gyűjtésünkhöz.

Az elmúlt hetek, sőt az elmúlt évek kihívásai sokakat hoztak nagyon nehéz helyzetbe, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársaival nekik próbálunk segíteni. A kerületben élő rászoruló családoknak, gyerekeknek, idős embereknek igyekszünk meghittebbé tenni az ünnepeket, és könnyebbé a téli hónapokat. Ez pedig csak az Önök együttműködésével sikerülhet.

Dr. Kiss László polgármester az elsők között érkezett adománygyűjtő faházunkhoz, főleg tartós élelmiszert és édességet vitt magával. Mint mondta, bízik benne, hogy nemcsak örömet tud szerezni azoknak, akikhez eljut az adomány, de reményei szerint minél többen követik majd a példáját, és ha csak néhány aprósággal is, de sokan hozzá tudnak járulni a gyűjtéshez. „A harmadik kerületi közösség erős és összetartó, erre nagyon büszkék vagyunk. Köszönöm mindenkinek, aki felajánlásával segíti az itt élőket, és hozzájárul ahhoz, hogy szép karácsonya lehessen a nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek. Nagyon fontos segítség ez, és nagyon nagy szükség van most rá.”

A polgármester kiemelte: ez az év annyiban is rendhagyó, hogy önkormányzatunk idén szeretné meghálálni az adományozók nagyvonalúságát, ezért vasárnaponként, a gyertyagyújtás után mindig kisorsol és kihirdet öt szerencsés nyertest a Fő téren, akik ellátogathatnak Budapest varázslatos fényparkjába, a Lumina Parkba. A részleteket ITT olvashatják el.

Köszönjük, hogy Önökre is számíthatunk, és felajánlásaiknak köszönhetően segíthetünk a harmadik kerületben élő rászoruló embereknek, családoknak.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeiről ITT találnak bővebb információt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság