Egészségügyi Konzultáció: kitöltötte már?

Hírek
Közzétéve:

A kérdőív megjelent az Óbuda Újságba fűzve, elérhető a 10 kerületi gyűjtőponton (közösségi házakban, szakrendelőkben és a Polgármesteri Hivatalban), valamint kitölthető online is.

Május 11-óta már közel 1000 kérdőívet töltöttek ki és küldtek vissza kerületi lakosok a gyűjtőládákba és az internetes felületen. A konzultáció eredményességéhez fontos, hogy minél több válasz beérkezzen, minél több vélemény árnyalja a felmérés eredményét, hiszen így kaphat az önkormányzat olyan problématérképet a kiértékelés során, amely alapján megfelelő, a lakossági igényekkel összhangban álló intézkedési terv készülhet majd a kerületi egészségügyi szolgáltatások fejlesztése érdekében.

A kérdőív összeállítói kíváncsiak a lakosság véleményére többek között abban a kérdésben, hogy:

  • Mi az Ön véleménye a várakozás körülményeiről a szakrendelőkben?
  • Elégedett-e Ön az előjegyzési és várakozási idők hosszával?
  • Mely előjegyzési formát részesíti előnyben?
  • Milyen szakrendelés bevezetésére tartana igényt?

A most kitölthető kérdőív az Óbudai Egészségügyi Konzultáció első fordulója, amelyen keresztül a háziorvosi ellátással és a szakrendelők működésével, valamint a Szent Margit Kórházzal mondhatnak véleményt. A második forduló, amely a gyermekek egészségügyi ellátására és annak körülményeire kérdez rá, 2019-ben kerül majd meghirdetésre.

Kérjük, töltse ki a kérdőívet Ön is!

A kérdőív kitöltése teljesen anonim, személyes adatok megadása nem szükséges, a kitöltő életkorának megadása a statisztikai összesítés miatt fontos.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság