Együtt ünnepeltünk idősklubjainkban ‒ Áldott karácsonyt kívánunk!

Aktuális
Közzétéve:

Hagyománya van annak, hogy a kerületi idősklubjaink és gondozóházunk tagjaival és munkatársaival közös ünnepségen köszöntjük a közelgő karácsonyt. Klubtagjaink és több gyermekintézményünk műsorral, önkormányzatunk pedig ajándékokkal készült az alkalmakra.

Köszöntőkkel, jó hangulatú műsorokkal és közös ebéddel ünnepeltünk együtt az Óbudai Szociális Szolgálató Intézmény idősklubjaiban és gondozóházában. Dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Turgonyi Dániel alpolgármester köszöntötték a klubtagokat, és adták át az önkormányzat ajándékait, valamint Szabó Tímea, Tordai Bence országgyűlési képviselők és  Haskóné Alker Annamária intézményvezető szintén személyesen hozták el ünnepi jókívánságaikat.

Idősklubjainkban változatos műsorral készültek tagjaink, volt, ahol a klub játszóköre adott elő színvonalas előadást, másutt a kórus örvendeztetett meg minket adventi énekekkel. Kerületi gyermekintézményeink növendékei pedig több klubban meglepetésműsorral szereztek nagy örömöt: többek között az Óbudai Mesevilág óvodások betlehemi játékkal, a Szent József Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium diákjai Charles Dickens Karácsonyi ének című regényének feldolgozásával, ahogyan a MOA Általános Iskola növendékei szintén kedves produkcióval tették emlékezetessé a karácsonyi ünnepséget idősklubjainkban.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság