Együtt zumbáztak, strandoltak, fagyiztak idősklubjaink  tagjai ‒ Vizes sportok napja 2023

Hírek
Közzétéve:

Már hagyománya van annak, hogy idősklubjaink nyárnyitó rendezvényét a szabadban, víz közelben, egy lendületes nappal rendezzük meg. Az idei Vizes sportok napja az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közös szervezésében valósulhatott meg.

 

Mivel Óbuda-Békásmegyer vizes kincsekben gazdag, és mindig is híres volt aktív, a vízhez kapcsolódó, változatos sportéletéről, szintén hagyományainkhoz híven, a Római Strandfürdő területén gyűltek össze klubtagjaink közös kikapcsolódásra. A szervezők pedig színes programokkal készültek, hogy az önfeledt strandolás előtt minden regisztrált vendégünk találjon magának kedvére való és megfelelő mozgásformát.

Kedvezményes fürdőlátogatások a fővárosban

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat számára kiemelkedően fontos az itt élők egészségmegőrzését támogatni és történelmi múltú fürdőkultúránk tradícióit népszerűsíteni. Így éppen ennek érdekében kötöttünk megállapodást a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-vel a tavalyi év tavaszán.

És szűk költségvetési lehetőségei ellenére is Önkormányzatunk biztosítja: a kerületi nyugdíjasok kedvezményesen látogathatnak egyes fővárosi fürdőket. Mindemellett vizes sportnapunk is ennek a törekvésnek és együttműködésnek a része.

Nyárnyitó programok a Római Strandfürdőben

A sportnap résztvevőit Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője, Borosné Szűts Ildikó,·a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója és dr. Kiss László, Óbuda- Békásmegyer polgármestere köszöntötte. És már kezdődhetett is a mozgalmas nap egy 15 perces átmozgatótornával.

Szeniorjóga, meridiántorna, zumba várta a mintegy 250 regisztrált résztvevőnket, a fináléról pedig Vincze Lilla, EMeRTon-díjas énekesnő gondoskodott. És hogy az egész napos fürdőzés igazán kellemes legyen, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat vendégeink számára praktikus strandoló csomagot állított össze, többek között legyezővel, vizes kulaccsal, s természetesen a közös fagylaltozás sem maradhatott ki a nyárnyitó programjaink közül.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság