Földkábelezés folyik a Máramaros úton – Kérjük a fokozott figyelmet!

Hírek
Közzétéve:

Kérjük az autósok, a közlekedők fokozott figyelmét a Máramaros út-Perényi út-Remetehegyi út szakaszán. Nagyfeszültségű elektromos földkábel fektetése kezdődött a helyszínen, így csak korlátozott a bejutás. A munkálatokat jelző táblákat sajnálatos módon ellopták – Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata dolgozik a helyzet mielőbbi rendezésén.

Lakossági bejelentések érkeztek Önkormányzatunkhoz a Máramaros út-Perényi út-Remetehegyi út szakaszt érintő, folyamatban lévő földmunkák kapcsán, amelyekről a helyszínen nem látható semmilyen tájékoztatás.

Sem a III. kerületi Önkormányzat, sem Budapest Főváros a helyszínen nem végez útjavítási munkálatokat. A területen nagyfeszültségű elektromos földkábel fektetése zajlik az EON megbízásából, amelyhez az Önkormányzat Hatósági Osztálya előzetesen hozzájárult, így az szabályosan történik.

Tekintettel a nehézkes, meredek és szűk útszakaszra, a Budapest Közút Zrt.-nél kezdeményezzük, hogy a munkavégzés idejére vezessenek be egyirányú forgalmi rendet.

Mint azonban Önkormányzatunk tudomására jutott, sajnálatos módon a munkálatokat jelző, forgalomtechnikai táblákat ellopták. A táblák mielőbbi pótlásán, a kielégítő helyszíni tájékoztatás biztosításán már dolgozunk.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság