Folyamatosan zajlanak az útjavítások kerületünkben

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megbízásából folyamatosan végzik a kátyúk, a megkopott útfelületek és járdák javítását, valamint a földutak karbantartását a harmadik kerületben.

Az Önkormányzat szerződött partnere szakmai prioritások alapján ‒ többek között az úthiba mérete, elhelyezkedése és az útvonal forgalma alapján ‒ folyamatosan végzi a kátyúk, a megkopott útfelületek, járdák javítását, valamint a földutak karbantartását.

Az elmúlt időszakban a Lajos utcában, a Doberdó úton, a Solymár utcában, a Kiscelli utcában, a Szőlő utcában, a Gyógyszergyár utcában és a Városfal utcában történtek útjavítási munkálatok.

A Füst Milán utcában, a Juhász Gyula utcában, az Árpád utcában, a Hadrianus utcában, a Teszársz Károly utcában, a Hévízi úton, a Lajos utcában és a Budakalász utcában pedig járdajavításra került sor.

Az út- és járdajavítások alkalmával több mint 4700 négyzetméter szilárd burkolat cseréjét végeztettük el, a földutak karbantartására mellett.

A javítási munkálatok olykor rövidebb időre kisebb forgalmi torlódásokat okozhatnak, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság