Folytatjuk a Pethe Ferenc tér fejlesztését, lezárások várhatók

Hírek
Közzétéve:

Jól haladnak a fejlesztési munkálatok a Pethe Ferenc téren, ugyanakkor a munka zavartalan folytatása érdekében lezárásokkal kell számolniuk az arra közlekedőknek. Jelenleg a Spar és a Nemzeti Dohánybolt előtti járófelület fejlesztésén dolgozik a kivitelező cég.

Változások:

  • A Búza utca (HÉV megálló felől) irányából a Spar és Dohánybolt megközelítése a téren áthaladva, az Apát utca felől lehetséges csak. A kivitelező szakaszosan halad, várhatóan pár hét alatt elkészül az új támfal és lefektetik az új burkolatot is.
  • A Pethe Ferenc tér 3K felőli oldalát továbbra is kerítés szegélyezi. A lezárás miatt az áthaladás ideiglenesen a tér két szélén, az üzletek előtti útvonalon lehetséges. Akadálymentes átjárásra az orvosi rendelő felé vezető úton van lehetőség. A könyvmegálló is zavartalanul elérhető, a nagy érdeklődésre való tekintettel a kivitelező cég így alakította ki az elkerítést. Ezen a területen a napvitorlák alapzatát készítik elő.
  • A tér 3K felőli oldalán a munkaterület kiemelten balesetveszélyes lehet, kérjük a járókelőket, hogy semmiképpen ne lépjenek be az elkerített területre.
  • A Búza utca 2. számú társasház körüli területeket már visszaadta a kivitelezőcég a gyalogosok számára. A ház aljában található üzletek ismét zavartalanul megközelíthetőek.

Kérjük az arra járókat, hogy ne lépjenek be a munkaterületen belülre, az elkerített terület különösen balesetveszélyes lehet!

A lezárásokkal járó kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság