Forgalomkorlátozások a kerületben

Hírek
Közzétéve:

Lezárás a Vöröskereszt utcában

2015. július 27-e hétfőtől közműjavítási munkák miatt lezárják a Vöröskereszt utca Duna felőli utolsó szakaszát a Laktanya utcától a HÉV-ig. A korlátozás előreláthatólag 10 napig tart. A forgalom a Laktanya utcán lesz elterelve az esernyős szobrok (Varga Imre Kossuth-díjas művész Várakozók című szoborcsoportja) mellett.

Egyirányúsítás a Kiscelli utcában

2015. július 27-étől (hétfőtől) a III. kerületi Kiscelli utca Bécsi út és Zápor utca közötti szakaszát a Zápor utca irányába egyirányúsítják a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó közműmunkák miatt. A BKK javasolja, hogy aki a Bécsi út felé tart, az a Föld utcán át kerüljön. További információk korábbi cikkünkben.

Forgalmirend-változás a H5 HÉV közlekedésében

2015. július 31-éig (péntekig) a H5-ös HÉV Szentendréről, illetve Békásmegyerről rövidített útvonalon, csak a Szentlélek térig közlekedik. Batthyány tér M+H és a Szentlélek tér H között sűrűn közlekedő pótlóbuszok viszik az utasokat. Aki az M3-as metró Árpád híd állomásához tart, az a Szentlélek téri átszállás kihagyásával teheti meg ezt a 34-es, illetve a 106-os autóbusszal, amelyek a szokásosnál sűrűbben közlekednek. A reggeli és a délutáni csúcsidőben ugyanakkor gyakrabban közlekedik az 1-es villamos is. Augusztus 1-jétől 8-áig a H5-ös HÉV újra a Margit hídig jár majd. Részletes információk korábbi cikkünkben.

HÉV pályafelújítás 2015_11_AI

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság