Gyalogátkelőhely kialakítását készítik elő a Szentendrei úton – Közzétesszük a WFC-szerződést

Hírek
Közzétéve:

Új gyalogátkelőhely kialakításához szükséges közműépítési munkákat végeznek a Szentendrei úton, melyek a Búvár utcai és a Raktár utcai csomópontnál egy-egy kisebb területet érintenek. Ennek során fejlesztik a közvilágítást és kialakítják a szükséges forgalomirányító rendszert.

A Szentendrei út szűk környezetében több ettől független munkavégzés is kezdetét vette, illetve a napokban veszi kezdetét. A közműcégek útbontással járó rekonstrukciót és fejlesztést végeznek a Főtáv-vezetékeken, valamint az elektromos hálózatokon. A munkálatok okozta esetleges kellemetlenségek miatt megértésüket és elnézésüket kérjük.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat korábbi vezetése 2017-ben lehetővé tette az 1400 lakás építésével járó Waterfront City Lakópark beruházást. Még 2017-ben az Önkormányzat településrendezési szerződést kötött a beruházóval, melyben kötelezővé tette számára a lakópark tág környezetében elvégzendő közlekedési beruházásokat. A Bús Balázs által aláírt szerződést a félreértések és téves magyarázatok elkerülése érdekében itt teljes terjedelmében közzétesszük.

A 2017-es szerződés kötelezően előírta, hogy a JYSK melletti területen ki- és behajtási lehetőséget köteles építeni a beruházó. A tervek felülvizsgálat alatt állnak, keressük az érintett lakók számára elfogadható és a jogszabályoknak megfelelő megoldást.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság