Gyönyörű idő és remek programok – Ilyen volt az I. Békási Piknik a hétvégén

Hírek
Közzétéve:

A Békásmegyeri piac közösségi tere szinte teljesen megtelt a péntek délutáni és a szombat, vasárnap délelőtti családi programokon, de az esti koncertekre is sokan voltak kíváncsiak.

A programsorozatot dr. Kiss László polgármester nyitotta meg. Elmondta, hogy a Békásmegyeri piac közösségi terét éppen az ilyen típusú rendezvényeknek találták ki, ezért nagy öröm számára, hogy a környéken élők közül ilyen sokan eljöttek és részt vesznek az első Békási Pikniken.

Az ünnepélyes megnyitót követően egy bűvész izgalmas trükkökkel kápráztatta el a gyerekeket, többször a segítségüket is kérte egy-egy mutatvány során, sőt, az egyik attrakciónak a lépéseit be is mutatta, hogy a gyerekek otthon is eljátszhassák.

A bohóc- és a bábműsor is nagyon népszerű volt a gyerekek körében, a kicsit nagyobbak pedig péntek este a Vörösfenyő, szombat este pedig a Kitti Live koncertjén táncoltak.

A háromnapos rendezvény során különleges étel- és italkínálat is várta a résztvevőket több food truck kínálatában.

Köszönjük a szervezőknek a színvonalas programokat, bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre újra találkozunk!

 

Dr. Kiss László polgármester köszöntője a Békási Pikniken

Nézők a Békási Pikniken

Bűvészshow az 1. Békási pikniken

Foodtruck az 1. Békási Pikniken

Koncert az 1. Békási Pikniken

Bábműsor az 1. Békási Pikniken

Hangszerbemutató az 1. Békási Pikniken

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság