Hétmillió forint értékben adományozott vitamint a harmadik kerületnek a BioTechUSA

Hírek
Közzétéve:

A BioTechUSA a sportos életmód mellett elkötelezett az  egészségvédelem iránt is, ami a koronavírus-járvány alatt különösen aktuális és fontos összvállalati célt jelent. A cég 2021 februárjában kezdett egyeztetést Óbuda-Békásmegyer Önkormányzattal az adományozásról. Az önkormányzat nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű családok, időskorúak és fogyatékossággal élő személyek támogatására, szociális támogató intézményei közvetítésével pedig nemcsak krízishelyzetben, de életminőségük javításában is napi szintű segítséget nyújt a harmadik kerület polgárainak. A két szervezet együttműködése következtében a BioTechUSA mintegy 1800 doboz, összesen 182 200 darab One-A-Day multivitamint adományoz csaknem 2000 helyi lakos részére több mint hétmillió forint értékben.

A termék különlegessége, hogy 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle esszenciális ásványi anyagot, amivel nagymértékben hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. A 270 kilogramm vitamin az étrend-kiegészítő gyártó egyéb termékeihez hasonlóan saját szadai gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készül, így két évig biztonsággal fogyasztható. Az adomány az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársaihoz, valamint az intézmények látókörében élő gyermekekhez, nyugdíjasokhoz, hajléktalan emberekhez, megváltozott munkaképességűekhez, fogyatékkal élőkhöz és támogatott családokhoz jut majd el.

A vitaminszállítmány április 20-án érkezett meg az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központba, ahol dr. Kiss László polgármester az adományok átvételekor elmondta, hogy „az önkormányzat célja, hogy a harmadik kerület minden itt élő és itt dolgozó számára barátságos, biztonságos és élhető környezetet jelentsen. Ennek elérésben nagymértékben támaszkodunk a kerületi vállalkozások partnerségére, ezért nagyon köszönjük a BioTechUSA nagyvonalú és példaértékű vitaminfelajánlását, amellyel a legnehezebb helyzetben élők egészségének megóvását segíthetjük elő közösen.”

Mindezt Tóth Szabolcs Attila, a vállalat marketingvezetője annyival egészítette ki, hogy „a BioTechUSA számára nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljon a helyi közigazgatási szervezetekkel és lakosokkal, ezért különösen örülünk, hogy a tavaly decemberben a szadai lakosoknak adományozott vitamincsomag után a harmadik kerület polgárait is támogathatjuk, és központi irodánk környezetében is pozitív változást érhetünk el”.

A vitaminszállítmány átadásakor a szociális támogató intézmények vezetői, Janurikné Csonka Erika, Haskóné Alker Annamária és Komka Norbert is jelen voltak, a szétosztott szállítmány a mai nap során kerül az intézményekbe, majd a rászorulókhoz.

Ezúton is köszönjük a BioTechUSA nagyvonalú felajánlását!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Indul Civil Üzleti Iskolánk új évada!

Hírek
Közzétéve:

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

Hírek
Közzétéve:

Gyermekvédelmi előadást tartottak óvodapedagógusaink számára