Hivatalosan is átadtuk a Szél utcai oviban kialakított multifunkciós Ovi-Sport pályát

Hírek
Közzétéve:

Az új, műfüves pálya a Nemzeti Ovi-Sport Program keretében, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány együttműködésével és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat anyagi hozzájárulásával készülhetett el.

Az önkormányzat 4 és fél millió forint önrésszel járult hozzá az új sportlétesítmény megépítéséhez, míg az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány összefogásában a társasági adótörvény által lehetővé tett sporttámogatások biztosították a hiányzó fedezetet.

Turgonyi Dániel oktatásért felelős alpolgármester átadó beszédében kiemelte, nagyon örül, hogy végre személyesen is ott lehet az óvodában, és hivatalosan is átadhatják az ősszel már elkészült multifunkciós pályát.

„Szerencsére a pálya használatával nem kellett mostanáig várni – mondta –, remélem, hogy már sok tornaórán és játékos focimeccsen, sportversenyen vannak túl a csoportok, és nap mint nap ki tudják használni ennek a fantasztikus pályának minden előnyét. Bízom benne, hogy ez még sokáig így lesz. A pálya létrejöttéhez nyújtott anyagi és szakmai segítséget szeretném ezúton is megköszönni dr. Molnár Andreának, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnökének. Rendkívül sokat tettek a kerületünkben élő gyerekek, fiatalok egészségének megőrzéséért, és hogy minél többen kedvet kapjanak az aktív, rendszeres mozgáshoz.”

Az átadó ünnepségen az óvodába járó gyerekek kis műsorral kedveskedtek a jelenlévőknek, valamint a pálya használatát is bemutatták.

Az új multifunkciós sportpálya a labdarúgás mellett alkalmas kézilabda, kosárlabda, röplabda és lábtenisz gyakorlására, valamint eséstanoktatásra, ügyességi és mozgáskoordinációs feladatok gyakorlására is.

Kívánjuk, hogy óvodásainknak sok örömöt és izgalmas élményt nyújtson a játék és a mozgás az új sportpályánkon!

 

Ovi-sport program felirat

A gyerekek műsort adnak

A Szél utcai óvoda multifunkciós sportpályájának hivatalos átadója

A gyerekek kipróbálják a sportpályát

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

400 gyorshajtó egyetlen hétvége alatt a harmadik kerületben

Hírek
Közzétéve:

Szolgáltatóváltás a felnőtt háziorvosi ügyeletben

Hírek
Közzétéve:

Nemzetközi Roma Nap