Indul a III. kerületi konzultáció – mondjon véleményt Ön is!

Hírek Aktuális ügyek Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Mától két hónapon át 6, Óbuda-Békásmegyer számára húsbavágóan fontos ügyben kérjük a véleményét. Ezek a kérdések alapjaiban befolyásolják minden III. kerületben élő ember életét, ezért az Önök álláspontjának közvetlen megismerése nélkül sem az önkormányzat, sem pedig a kormány nem hozhat róluk helyes döntést. 

A III. kerületi konzultáció minden kérdése olyan ügyre vonatkozik, amely sorsdöntő közös életünk szempontjából. A gyermekeink, környezetünk és az egészségünk védelméről szólnak, ezért is bátorítunk minden szavazókorú lakost a részvételre, mivel így közvetlenül mondhatja el véleményét a kerületünk jövőjét érintő kérdésekben.

A szavazás teljesen anonim, amelyről minden nagykorú III. kerületi állandó lakos postaládájába levelet juttatunk el január 12-e és 26-a között.

Szavazni március 14-ig lehet: online a levél alján található tízjegyű egyedi azonosítóval tud a konzultacio.obuda.hu oldalon; írásban a levél kitöltésével és visszajuttatásával lehet, a gyűjtőládák helyeit szintén megtalálják az értesítő levélben. 

Minden kóddal csak egy alkalommal lehet szavazatot leadni. A III. kerületi konzultáció során semmilyen személyes adatot nem kezelünk, nem tárolunk. Amennyiben nem kapott levelet január 26-áig, kérjük,  az önkormányzat ügyfélszolgálatával vegye fel a kapcsolatot.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság