Ismét rajzpályázatra hívjuk az alkotó kedvű gyerekeket

Hírek
Közzétéve:

Kedves Gyerekek!

Az idei év is kicsit más. Sajnos még idén sem tudunk szabadtéri, játékos programokat szervezni nektek, vagy élő koncerteket.

A honlapunkon azonban készültünk nektek egy kis meglepetéssel, reméljük, hogy sikerül örömet szereznünk.

Emellett idén is meghirdetjük tavaly nagy sikernek örvendő rajzpályázatunkat, amelynek témája:

Hogyan szeretnéd ünnepelni a gyereknapot?

Készítsetek sok szép, színes rajzot, festményt, alkotást, amihez használhattok színes ceruzát, festéket, zsírkrétát, bármit, ami csak az eszetekbe jut.

Kellemes időtöltést kívánunk, és várjuk a remekműveiteket!

 

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat gyereknap alkalmából idén is rajzpályázatot hirdet óvodás és alsó tagozatos gyermekek részére „Hogyan szeretnéd ünnepelni a gyereknapot?” címmel.

A pályázat részletei:

Pályázatot nyújthat be az alábbi korcsoportba tartozó, óbudai lakhellyel rendelkező gyermek. Kérjük, hogy erről a gondviselők legyenek szívesek nyilatkozni abban az e-mailben, amelyben továbbítják az alkotásokat.

A pályázatot az alábbi korcsoportban hirdetjük meg:

 • Óvodás gyermekek részére
  • 3-4 év
  • 5-6 év
 • Általános iskola alsó tagozatos gyermekek részére:
  • 1-2. osztály
  • 3-4. osztály

Formai követelmények:

Tetszőleges méretű, szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta festék tempera stb.) készült alkotás. Egy pályázó csak egy képpel pályázhat.

Nevezési díj: nincs

A pályázat benyújtására vonatkozó információk:

Kérjük a szülőket, hogy az elkészült pályázati anyagot és a mellékelt írásos hozzájáruló nyilatkozatot 2021. június 13-án 16.00 óráig e-mailben küldjék meg a következő címre: rajzpalyazat@obuda.hu.

A rajzot, kérjük, beszkennelve vagy lefotózva, jpg vagy png formátumban (min. 300 dpi felbontásban) megküldeni. A fájl elnevezését az alábbiak szerint kérjük: alkotó neve_életkora.

A hozzájáruló nyilatkozatot minden beküldésre kerülő mű mellé csatolni szükséges a szülőnek, gondviselőnek. A beküldésre több lehetőség is van:

 • Kinyomtatás és kitöltés után a beküldő aláírja, beszkenneli és csatolja a mű mellé.
 • Wordben, elektronikusan kitölti a nyilatkozatot, és így csatolja a levélhez.
 • A szövegezést az e-mailbe bemásolja, és ott kiegészíti a megfelelő adatokkal.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket előzsűrizze, és a kiírásban szereplő tartalomtól eltérő alkotásokat, illetve a kifogásolható, vagy jogsértő szóhasználatú és tartalmú pályaműveket a pályázatból kizárja.

Az előválogatott pályaműveket 2021. június 18-án 17.00 óráig a kiíró feltölti, és elektronikusan közzéteszi a Facebook-oldalán – korcsoportonként egy-egy albumba rendezve #rajzpályázat2021 megjelöléssel.

A pályázati anyagokra lájkolással lehet szavazni 2021. június 24-én 16 óráig.

Korcsoportonként a legtöbb lájkot elérő alkotó nyereményben részesül.

Az eredményeket Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatal Facebook-oldalán és a www.obuda.hu honlapon is közzétesszük. A nyerteseket értesítjük a pályázat során megadott e-mail-címen.

A díjátadó ünnepségre várhatóan 2021. július 3-án kerül sor. A díjátadó ünnepség pontos részleteiről a pályázókat elektronikusan értesítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a III. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a gyermekrajzpályázat ideje alatt és csak a pályázat lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek. A részletes adatkezelési tájékoztató a www.obuda.hu címen olvasható.

Adatkezelési tájékoztató

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság