Jó ütemben halad a Szent Margit Rendelőintézet részleges felújítása

Hírek
Közzétéve:

Jó ütemben halad a Vörösvári úti Szent Margit Rendelőintézet részleges felújításának, energetikai korszerűsítésének első üteme. Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is megtekintette a beruházás jelenlegi állását.

Az Egészséges Budapest Program 1,5 milliárd Ft-os támogatásának keretében újulhatnak meg az épület egyes elemei. A tervek szerint 2023 végéig tart a felújítás kivitelezése, amely során olyan fejlesztések valósulnak meg, amelyek optimalizálják az intézmény működésének gazdaságosságát, energiafelhasználását, valamint a felújítás keretében karbantartás jellegű munkálatokat is kiviteleznek.

Legklímabarátabb kerületként törekedünk intézményeink energetikai korszerűsítésére, ezért nyílászárócserére, automata szellőzők beépítésére, a várótermek klimatizálására, egyes részeken hővisszaverő fóliázásra is sor kerül a fejlesztés részeként.

A rendelőkben és várókban az informatikai és a beteghívó rendszert érintő munkák zajlanak, illetve a helyiségekben a nyílászárók cseréjéhez kapcsolódó faljavítások, valamint tisztasági festések is a beruházás részét képezik. Várhatóan a nyár folyamán a régi, korszerűtlen lifteket is cseréli a kivitelező.

Az intézmény a fejlesztés alatt is működik, azonban változásokra lehet számítani az egyes rendeléseken. A szakrendelések tekintetében a Szent Margit Rendelőintézet honlapja nyújt bővebb tájékoztatást. A felújítással járó kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! A fejlesztéssel célunk, hogy növeljük a rendelőintézet pácienseinek és dolgozóinak komfortérzetét, ezzel is hozzájárulva a rendelések gördülékenységéhez, minőségi működéséhez.

A Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti telephelyén várhatóan február 13-ig szünetel a rendelés a III. emelet felnőtt fogászati rendelőiben, a 311., 312., 313., 314. rendelőkben.

Ezeken a rendeléseken a felújítás időszaka alatt az alábbi intézmény látja el a felnőtt fogászat ambuláns vizsgálatait és beavatkozásait:

Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

https://semmelweis.hu/fszoi/

Helyszín: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 40.

betegfelvétel: földszint 8-9.
alapellátás: földszint 10.

Hétköznap
8.00-13.00 óráig
14.00-19.00 óráig

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság